Web Analytics Made Easy - Statcounter

با کمک مالی اهدایی خانواده شادروان مصطفی اسلامیان، استاد دانشکده فنی مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز، ساختمان آزمایشگاه در حال احداث گروه مهندسی مکانیک تکمیل و تجهیز می‌شود.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو،  خانواده‌ی شادروان دکتر مصطفی اسلامیان در اقدامی خیرخواهانه و ارزشمند، مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان جهت تجهیز آزمایشگاه ساختمان در حال احداث گروه مهندسی مکانیک اهدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


لازم به ذکر است؛ شادروان مصطفی اسلامیان عضو فقید هیأت علمی دانشگاه تبریز و استاد دانشکده مهندسی مکانیک سال‌های متمادی با عشق و علاقه‌ی زایدالوصف، تعهد اخلاقی و علمی کم نظیر و بدون ادعا به تربیت مهندسان و جوانان آینده‌ساز این مرز و بوم پرداخت که اکنون تعدادی از آن‌ها جزو مدیران برجسته و اساتید مراکز بزرگ دانشگاهی کشورمان هستند. به رسم قدرشناسی و جهت زنده نگه داشتن یاد و خاطر آن استاد فاضل، وارسته و متخلق به اخلاق کریمه، تصمیم بر آن شد که نسبت به نام‌گذاری آزمایشگاه مذکور به نام این استاد فرهیخته اقدام شود.

 

براساس این گزارش، مرحوم اسلامیان دانش آموخته مهندسی مکانیک از دانشگاه دیترویت آمریکا بود که فعالیت خود را از سال ۱۳۵۲ به‌عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه تبریز آغاز کرده و در سال ۱۳۸۲ نیز بازنشسته شد و سرانجام در سال ۱۴۰۰ بعد از سال‌ها تلاش و مجاهدت علمی چشم از این جهان فروبست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز دانشکده فنی وزارت علوم دانشگاه تبریز مهندسی مکانیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۰۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فخرالسادات هاشمی معاون امور مدارس سمای استان بوشهر در نخستین کارگروه ساماندهی تولید لباس فرم دانش‌آموزان این مدارس اظهار کرد: برای ساماندهی و مشارکت در شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه به‌منظور تأمین لباس فرم دانش‌آموزان، یک کارگروه تخصصی با مشارکت و عضویت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تشکیل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه قبل از سال تحصیلی جدید زمینه تهیه تولید لباس فرم دانش آموزان مطابق با استاندارد‌های موجود در حوزه تخصصی و تجهیزات و ملزومات تولید را فراهم می‌کنیم، اضافه کرد؛ لباس فرم دانش‌آموزان مدارس سما در استان باید با نگاه رونق تولید و مطابق با استاندارد‌های موجود در تخصصی و تجهیزات و ملزومات تولید و با استفاده از پارچه باکیفیت ایرانی تهیه و دوخت شود.

معاون امور مدارس سمای استان بوشهر افزود:‌ تولید این لباس‌ها از طریق فراخوان و جذب متخصصین داخل دانشگاه و سایر متخصصان خارج از دانشگاه برای مشارکت در شبکه مهندسی پوشاک با انعقاد تفاهم‌نامه انجام می‌شود. این کار مهم با مشارکت معاونت پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی استان و مدیریت مراکز رشد و واحد‌های فناور و شرکت دانش‌بنیان به اجرا درمی‌آید.

هاشمی عنوان کرد:‌ لباس از منظر جامعه‌شناختی و مباحث فرهنگی مهم‌ترین وجه ظاهر هویت بخشی انسان است و در بحث هویت بخشی همان‌گونه که مقام معظم رهبری تأکید داشتند، آموزش و پرورش مکلف بوده روی هویت کار کند و هویت‌ساز باشد که یک وجه آن لباس فرم مدارس است. آموزش و پرورش نباید تابع سلیقه‌های نامتقارن و مخالف با فرهنگ دینی و ملی باشد، آموزش و پرورش خودش باید بر مبنای اصول علمی، فرهنگ ایجاد کند.

وی بیان کرد: در توزیع و تهیه پوشاک لباس فرم مدارس باید فرهنگ ایرانی اسلامی، عدالت رعایت شود و دانش آموزان نیازمند هم با حفظ کرامت مورد توجه قرار گیرد.

همکاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزد بوشهر در تولید لباس فرم

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز گفت: این معاونت با مشارکت مراکز رشد و واحد‌های فناور و شرکت دانش‌بنیان استان و با استفاده از ظرفیت‌های مادی و معنوی خود به‌منظور برنامه‌ریزی برای اجرایی کردن سیاست‌ها و راهبرد‌ها و شیوه‌نامه ساماندهی تولید لباس فرم دانش آموزان مدارس سما و تدوین و ابلاغ فرآیند اجرایی کار مطابق با دستورالعمل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در استان و با هماهنگی کامل با معاونت امور مدارس سما استان و دیگر اعضای کارگروه و کمیته‌های اجرایی در سطوح مختلف اقدام می‌کند.

عبدالرحیم پذیرا ادامه داد:‌ یکی از مهم‌ترین اهداف طرح و تولید پوشاک و لباس فرم مدارس، توسعه فرهنگ عفاف و حجاب و صیانت از موازین شرعی و عرفی در لباس فرم دانش‌آموزی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش آنا، در این جلسه مسائلی همانند فراخوان و چاپ پوستر نسبت به ثبت‌نام اعضای هیئت علمی تمام‌وقت، وابسته، مهارت یاران، دستیاران آموزشی، دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی برای مشارکت در شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه مطرح و مورد بررسی قرار گرفت و در ادامه هر یک از اعضا به بیان نظرات خود در این باره پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • استقرار نخستین موتور هواپیما در دانشگاه حکیم سبزواری
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • خدشه‌دار شدن استقلال دانشگاه؛ «دخالت‌ها در دانشگاه زیاد شده است»
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد